x
De stem van de tango
Zang is de kortste weg naar de ziel van de tango. Daarom zijn we erg blij met onze samenwerking met de Argentijnse zanger Guillermo Rozenthuler. De warme en soepele stem van Guillermo is de perfecte aanvulling op onze muziek. We spelen de mooiste gezongen tango's uit de rijke traditie. Maar ook geheel nieuw repertoire, waarvoor Guillermo de teksten schrijft.

Pinta Brava
Guillermo woont in Londen en is regelmatig in Nederland. Ook treden we vaak op in Groot-Brittannië, als trio Pinta Brava. Pinta Brava is geworteld in de pure tango en op zoek naar vernieuwing. Onze nieuwe tango's trekken de dansers de vloer op. Afgewisseld met geliefde klassiekers en verborgen juweeltjes uit het rijke tangorepertoire. De interactie tussen zang en begeleiding op het podium is intens: het speelplezier spat er van af.

Overal
Het trio is bijzonder flexibel en daardoor kunnen we zowel in grote als kleine setting floreren. Ideaal voor een intiem concert of een dansavond die bruist van energie. Voor uw event leveren we graag een programma op maat!
Pinta Brava is


contact en boekingen

/