x
Tango beweegt
Goede tango beweegt je. De melancholie beroert je hart en de aanstekelijke ritmes voel je in je héle lijf. Je kunt opstaan en dansen, of achteroverleunen en genieten.

Gratis downloaden. Elke maand!
Onze missie: tangodansers verleiden om iets nieuws te proberen. We delen onze muziek door elke maand een nieuw, dansbaar, eigen nummer uit te brengen. Elke maand downloaden honderden mensen over de hele wereld onze muziek, en een veelvoud ervan luisteren ernaar!

#milongacrash
Is er wel genoeg livemuziek voor tangodansers? Wij denken van niet. En daar doen we iets aan. Een #milongacrash is een kort onaangekondigd optreden op een tangodanssalon. We vallen onverwacht binnen en de DJ krijgt even pauze.
Loading…
Loading…
Risico
Als we in de buurt zijn, is de kans op #milongacrash aanwezig. Wil je een hint over waar en wanneer? Volg ons op Facebook of Twitter!

Inzicht in dansmuziek
Een #milongacrash is een perfecte gelegenheid om dansers aan de tand te voelen. Inspireert onze muziek? Op welke nummers heb je lekker gedanst? En op welke nummers minder? Zo hebben we de afgelopen jaren heel veel geleerd over de dansbaarheid van tango.
Strakke en swingende grooves, felle contrasten, een duidelijk muzikaal verhaal; zomaar drie dingen die tangodansers kunnen verleiden om zich te verliezen in de muziek.
Door dit soort inzichten blijft onze muziek zich vernieuwen.

Concert
Walton/Van Duinen is geboren en getogen tussen de dansers. Leuk genoeg komt dat Argentijnse milonga-gevoel juist ook in concertzalen tot zijn recht. Veel mensen waarderen de pure energie van tango. Al vinden wij het toch het mooiste als minstens één paar een dans waagt...
/